Dakkapel plaatsen

U wilt een dakkapel plaatsen, wij zijn u daar graag mee van dienst. We gelden als de dakkapel specialist en kunnen u meer vertellen over de verschillende materialen, de plaatsing en uiteraard de prijzen. Wilt u een goedkope dakkapel plaatsen en daarvoor bij voorkeur gebruik maken van prefab of gaat uw voorkeur aan de andere kant uit naar hout? Wilt u meer weten over de dakkapellen die we bij de meeste van onze klanten plaatsen of bent u benieuwd naar onze uitgebreide ervaring? We kunnen u uitstekend meer vertellen over zowel de dakkapellen, onze werkwijze als de kosten van een goede dakkapel.

Dakkapel specialist

We zorgen er als dakkapel specialist graag voor dat u op voorhand goed weet waar u aan toe bent. Wat is het voordeel van hout ten opzichte van prefab en hoe verhoudt kunststof zich tot de beide materialen? Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we u daar als dakkapel specialist meer over vertellen. Heeft u een vergunning nodig om een dakkapel te plaatsen en wat zijn de stappen die u daar voor dient te zetten? Ook daar kunnen we u mee van dienst zijn, we gaan wat dat betreft graag een stap verder dan alleen het plaatsen van de dakkapel waar u gebruik van wenst te maken.

Wat kost een dakkapel?

Wilt u een dakkapel plaatsen en bent u vooral benieuwd naar de kosten daarvan? Van een goedkope prefab dakkapel tot een maatwerk houten dakkapel met een prachtige natuurlijke uitstraling, we kunnen u de verschillende mogelijkheden schetsen of u op basis van uw budget een deskundig advies geven. Kunststof dakkapellen vormen vaak een goede keuze, mede dankzij de duurzaamheid van dit materiaal en de beperkte noodzaak tot onderhoud.

Een dakkapel laten plaatsen door de specialist of in eerste instantie vooral op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op voor informatie, wij vertellen u graag meer.

Voordelen

 • Wij geven maar liefst 10 jaar garantie op onze dakkapellen
 • In 1 dag geplaatst
 • Snelle levertijd
 • Van dakkapel tot complete verbouwing
 • Wij vragen geen aanbetaling!
 • Wij zijn niet gebonden aan vaste
  afmetingen
 • Werkt traditioneel met hedendaagse
  materialen
 • Meer ruimte
 • Meer licht

Foto’s van andere projecten.

Vraag vandaag nog een
vrijblijvende offerte aan!