Zolder verbouwen

In veel woningen wordt de zolderruimte gebruikt als extra opslagruimte. En zijn de aanwezige vierkante meters alles behalve optimaal benut. Wij kunnen u helpen om van deze niet functionele ruimte een prachtige droomzolder te maken. Wij zitten vol ideeën en ontwerpen graag met u mee op basis van onze jarenlange expertise.

Als u extra ruimte wil creëren in uw woning dan is een zolderverbouwing in combinatie met een dakkapel een prima mogelijkheid voor het maken van bijvoorbeeld een slaapkamer, werkkamer, kinderkamer of welke invulling u zelf wilt geven aan de extra ruimte die wij voor u kunnen realiseren.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

De zolder verbouwen tot slaapkamer is een uitstekende optie om de aanwezige ruimte in uw woning optimaal te benutten.

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden om een prachtige slaapkamer op zolder te realiseren.

Zolder verbouwen tot kinderkamer

De zolder verbouwen tot slaapkamer is een uitstekende optie om de aanwezige ruimte in uw woning optimaal te benutten.

Vaak vinden kinderen het prachtig om op zolder te slapen, met een efficiënte indeling kunt u uw kinderen de kinderkamer van hun dromen geven.

Zolder verbouwen tot werkkamer

Stelt u zich eens voor, een prachtige lichte ruime zolderkamer waar u ongestoord uw werkruimte van kunt maken.

Een ruim bureau, veel opbergruimte en een heerlijk ruimtelijk gevoel door de grote ramen waar veel licht doorheen valt,

Zolder en dakkapel

Vaak is de zolder een donkere ruimte die meer dient als bering dan een prachtige zolderkamer. Door het plaatsen van een prefab dakkapel wordt de zolderkamer namelijk lichter, groter en aantrekkelijker.

Bent u op zoek naar een manier om de waarde van uw woning te vergroten? Dan is een dakkapel in combinatie van een zolderverbouwing een uitstekende mogelijkheid.

U creëert een lichte ruimte en meer uitzicht naar buiten, onze dakkapellen zijn geheel onderhoudsvrij. En halen de maximale ruimte uit uw woning.