Prefab dakkapellen

Benieuwd naar de dakkapel prijzen wanneer u kiest voor een prefab model? U kunt dankzij de prefab dakkapellen rekenen op een goedkope oplossing, terwijl het materiaal aan de andere kant goed van kwaliteit is. We zorgen voor kant-en-klare dakkapellen, die we vlot voor u kunnen aanbrengen en waarmee u zorgt voor een element van toegevoegde waarde op uw woning. U creëert meer ruimte en er valt meer licht naar binnen, waardoor de prefab dakkapel z’n investering doorgaans meer dan waard is.

Kant-en-klare dakkapel

De prefab dakkapel staat bekend als een kant-en-klare oplossing. Uiteraard kunt u rekenen op prefab dakkapellen in de stijl van uw woning, zodat deze netjes bij de rest van de uitstraling aan zal sluiten. We kunnen de dakkapel vlot voor u aanbrengen, uw woning is doorgaans al binnen 2,5 uur weer volledig waterdicht. We brengen rondom de prefab dakkapel een EPDM-dakbedekking aan, met een verwachte levensduur van 50 jaar. Indien nodig passen we de dakconstructie voor u aan, wat we uiteraard mee zullen nemen in de dakkapel prijzen die we schetsen voor het prefab model.

Afmetingen van de prefab dakkapel

Wist u dat we de afmetingen van de prefab dakkapel in overeenstemming kunnen bepalen? U zit niet zomaar vast aan een standaard maat, er is ondanks het prefab-karakter wel degelijk maatwerk nodig. Het huidige Bouwbesluit stelt geen eisen met betrekking tot de afmetingen, waardoor we in overleg kunnen bepalen wat u de meeste ruimte oplevert of goed aansluit bij de uitstraling en opbouw van de woning.

Meer weten over de prefab dakkapel of vrijblijvend een offerte aanvragen voor het plaatsen van de dakkapel? Neem contact met ons op, we stellen graag een scherpe prijs op.