Soorten dakkapellen

Zoekt u informatie over dakkapellen, bijvoorbeeld met betrekking tot de verschillende materialen? We vertellen u er graag meer over, net als over de dakkapel prijzen waar u rekening mee kunt houden. Vraag online vrijblijvend een offerte aan, voor de prefab, houten of kunststof dakkapellen.

Prefab dakkapellen

Prefab dakkapellen zijn kant-en-klaar, al heeft u wel degelijk de mogelijkheid de gewenste afmetingen door te geven. Bovendien zijn er tal van uitvoeringen beschikbaar, zodat we de uitstraling uitstekend kunnen laten aansluiten bij die van de rest van uw woning. Prefab dakkapellen hebben een relatief lage prijs en laten zich gemakkelijk plaatsen, doorgaans is het dak van uw woning al binnen 2,5 uur weer waterdicht.

Houten dakkapellen

Houten dakkapellen zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling, op basis van een materiaal met karakter. Kent uw woning andere houten elementen en wilt u die graag aanvullen met een natuurlijke dakkapel? Een houten dakkapel vormt dan een uitstekende keuze. Houd rekening met de noodzaak tot onderhoud door middel van het verven van het hout, dat aan de andere kant de mogelijkheid biedt om de uitstraling volledig naar wens vorm te geven. De houten dakkapel vormt nog altijd een populaire keuze, de prijzen van deze dakkapellen liggen iets hoger dan bij de andere materialen.

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen helpen u het onderhoud tot een minimum te beperken, na de plaatsing heeft u daar nauwelijks omkijken naar. Bovendien zijn de dakkapel prijzen scherp en kunt u rekenen op een materiaal dat goed bestand is tegen de verschillende invloeden van het weer. Zonneschijn, regen en warmte of koude hebben nauwelijks invloed op het kunststof, waardoor u kiest voor een duurzame dakkapel met een lange levensduur.

Wilt u meer weten over de prefab, houten of kunststof dakkapellen of bent u benieuwd naar de werkwijze die we hanteren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag direct een scherpe offerte aan.