DAKKAPELEXPERT

Speelhuislaan 173
4815CD Breda

I: www.dakkapelenkozijnen.nl
E: info@dakkapelenkozijnen.nl

KVK: 61490784
BTW: NL1473.64.048.B04

Over Dakkapel Expert.com

Dakkapel Expert.com onze bedrijfsnaam zegt het al, de specialist op het gebied van dakopbouwen. Wij zijn de expert op het gebied van dakkapellen en zolderverbouwingen Of dat het nu om een houten,- kunststof,- of prefab dakkapel, dakopbouw of een totale (zolder) verbouwing gaat. Bij Dakkapel Expert.com  bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs denken met u mee, om samen met u tot een optimaal resultaat te komen. Dit alles uiteraard met een scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Kortom: Van dakkapel tot complete zolderverbouwing. Wij maken uw dromen Waar!

Dakkapellen, Wat wij doen?

Dakkapel Expert.com  is de expert in het creëren van meer ruimte en meer licht op uw zolderverdieping. Onze specialisme bestaat uit het fabriceren en bouwen van maatwerk dakkapellen om uw zolderverdieping geschikt maken als hobby of- extra slaapkamer.

Wij staan voor vakwerk, maken heldere afspraken en denken graag proactief met u mee. Wij voorzien u graag van het juiste advies zodat u nog jarenlang zorgeloos kan genieten van extra ruimte en licht in uw woning. Ook voor een totale binnen afwerking bent u bij dakkapelenkozijnen.nl aan het juiste adres. Of het nu gaat om het creëren van extra opbergruimte, het aanvragen van een vergunning, aftimmeren van de gehele zolder of plaatsen van een scheidingswand. Wij verzorgen het gehele traject voor u. Bij Dakkapel Expert.com  produceren we de dakkapel in eigen beheer en werken op authentieke wijze met hedendaagse materialen. Door deze werkwijze zijn wij zeer flexibel qua maat en uitvoering. U kunt bij Dakkapel Expert.com  dus terecht voor een dakkapel in alle soorten en maten.

Dakkapel Expert.com  service

Onze visie is dat u als klant voorop staat in onze dienstverlening. Bij Dakkapel Expert.com  begint de service dus al aan het begin van het traject. Wij staan voor heldere afspraken en geen verassingen achteraf.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de meest moderne en betrouwbare materialen. Of het nu om een houten,- kunstof,- of prefab dakkapel, ramen of kozijnen en deuren tot een totale (zolder) verbouwing gaat. Wij staan voor service en kwaliteit.

Betrouwbaar en vakkundig personeel

Nadat de opdracht is gegund begint het pas voor Dakkapel Expert.com  . Doordat wij al geruime tijd met eigen montage teams werken kunnen wij het gehele proces van aanvraag tot oplevering in eigen beheer houden. Hierdoor kunnen wij u zelfs 10 jaar schriftelijke garantie bieden op uw dakkapel of ramen,- kozijnen of zolderverbouwing